Kroon Administratie & Consultancy is een jong en vernieuwend administratiekantoor in Barendrecht. Wij werken het liefst zoveel mogelijk in de Cloud. Met onze 18 jaar leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven zijn wij een kantoor die buiten het administratieve en fiscale gedeelte ook mee kunnen denken met u als ondernemer. Uit de praktijk altijd op zoek naar praktische oplossingen.

Onze boekhouders begrijpen waar u als ondernemer mee worstelt. Tegenwoordig komt er van alles op u af als ondernemer; strategie, klanten, het omgaan met sociale media, werknemers, de belastingdienst en vele andere regelgeving.

Luisteren, betrokkenheid, het creëren van inzicht in je bedrijfsprocessen en waar nodig een spiegel voorhouden. Juist daarin zien wij onze meerwaarde.

Wij bieden dan ook een breed pakket aan diensten, waaronder accountancywerkzaamheden, belastingadvies en bedrijfseconomische advisering. Ook de loonadministratie kunnen wij voor u verzorgen. Mochten er zaken zijn waarin wij als bestaande klant niet in kunnen bedienen dan voelen wij ons nooit te groot om ons uitgebreide netwerk in te schakelen. Ook wij behoren onze sterke en zwakke punten te kennen!

Administratiekantoor Kroon helpt vooruit!

logo-facebooktwitter-logolinkedin

Waarom is een NOAB-kantoor belangrijk voor mij als ondernemer?

Kroon Administratie & Concultancy is NOAB-gecertificeerd en dat biedt voor MKB’ers en ZZP’ers een hoop voordelen, bekijk hiernaast het filmpje om de voordelen te ontdekken!

Kijk ook eens op noab-keurmerk.nl om een volledig beeld te krijgen van waar het NOAB-certificaat voor staat.

Diensten

Wij zijn een administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf. De financiële huishouding van een MKB-bedrijf is vaak behoorlijk complex en vraagt vaak veel kostbare tijd. Met het juiste inzicht en overzicht kunt u uw financiële situatie optimaal beheren. Wij bieden op maat gemaakte diensten aan.

Consultancy

Wij zijn ook in overleg op interim basis in te zetten. Wellicht bij de ondersteuning van uw diverse financiële (investerings-)vraagstukken. Wellicht bent u niet tevreden over uw interne organisatie. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het uitoefenen van een tijdelijke controllersfunctie of financiële coaching.

Online Samenwerken

Voor elke onderneming een oplossing op maat. Dat vinden wij van de producten van Exact Online. Dit pakket werkt als een SaaS (Software as a Service) oplossing, wat werkelijk gewoon in uw browser draait. Geen installatie van software en geen zware investeringen in servers op locatie. Gewoon helemaal van deze tijd.

Over Ons

Kroon Administratie & Consultancy is een jong en vernieuwend administratiekantoor in Barendrecht. Wij werken het liefst zoveel mogelijk in de Cloud. Met onze 18 jaar leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven zijn wij een kantoor die buiten het administratieve en fiscale gedeelte ook mee kunnen denken met u als ondernemer.

Nieuws & Tips

Lees hier onze nieuwsberichten en tips met betrekking tot uw administratie, fiscaliteiten en overige zaken.

Contact

U bent van harte welkom bij Kroon Administratie & Consultancy.
Mail of bel ons gerust wanneer u een vraag of verzoek heeft. U ontvangt snel een reactie.

Werken in de cloudEXACT ONLINE-01

Voor elke onderneming een oplossing op maat. Dat vinden wij van de producten van Exact Online. Dit pakket werkt als een SaaS (Software as a Service) oplossing, wat werkelijk gewoon in uw browser draait. Geen installatie van software en geen zware investeringen in servers op locatie. Gewoon helemaal van deze tijd.

Ik wil meer informatie ontvangen

Overstappen

U heeft al jaren dezelfde boekhouder, maar eigenlijk is de koek op. De administratie wordt op de automatische piloot verzorgd en het ontbreekt aan flexibiliteit en advies.

Met andere woorden, u wilt overstappen maar u ziet op tegen het extra werk wat dit met zich 
meebrengt?

Wij hebben hiervoor dé oplossing. Wij bieden u namelijk een gratis 
overstapservice aan.

Klik hier voor meer informatie over de overstapservice, of stap meteen over via onderstaande link

Ik wil graag overstappen

Plan hier uw route naar Kroon Administratie & Consultancy

Plan mijn route

Klik op onderstaande button om uw route naar ons kantoor in Barendrecht te plannen.

lees hier ons privacystatement

Algemene Voorwaarden

Mocht u onze algemene voorwaarden willen ontvangen, stuurt u dan een verzoek naar info@kroon-ac.nl, dan sturen we ze digitaal naar u toe.