Dienstverlening als administratiekantoor

Wij zijn een administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf. De financiële huishouding van een MKB-bedrijf is vaak behoorlijk complex en vraagt vaak veel kostbare tijd. Met het juiste inzicht en overzicht kunt u uw financiële situatie optimaal beheren. Wij bieden op maat gemaakte diensten aan.

Lees verder

Fiscaal-juridisch advies

Als je onderneemt, kunnen juridische vraagstukken veel tijd kosten. Wij willen voor u daarin de spin in het web zijn om ook daarin de juiste keuzes te maken. Graag helpen en denken wij mee. Een onderbouwde fiscale constructie voorkomt problemen in de toekomst

Het maken van de juiste overeenkomsten, onderhandelen met de belastingdienst, herstructureringen. Dit zijn allemaal zaken waarbij u de juiste keuzes dient te maken.

Lees verder

Ondernemingsadvies

Wij willen verder kijken dan alleen naar de cijfers. Wat zijn uiteindelijk de gewenste doelen. Wat is nu daadwerkelijk uw visie en strategie. Belangrijk is het om uw doelen te stellen voor de korte, midden en lange termijn.

Wij kunnen desgewenst, samen met u, uw onderneming analyseren en zo concrete realistische doelen stellen. Dit zodat u houvast heeft om deze doelen ook daadwerkelijk te realiseren en wellicht juist nog veel meer!

Lees verder

Financiële- en vermogensplanning

Oog voor uw persoonlijke situatie. Vaak slokt het ondernemen veel van uw tijd op en zou u wel eens willen dat een dag meer dan 24 uur in zich heeft.

Uw eigen financiële en vermogensplanning is natuurlijk enorm belangrijk. Hoe ziet uw situatie eruit wanneer u wilt stoppen met ondernemen? Wat gebeurt er met mijn onderneming als ik ziek word of overlijd. In wat voor situatie laat ik mijn dierbaren achter? Is alles dan wel goed geregeld?

Lees verder

HRM, salaris

Heeft u personeel in dienst of bent u van plan personeel in dienst te gaan nemen? Vaak is personeel benoemd als uw belangrijkste kapitaal. Daar zijn wij het volledig mee eens. De gemiddelde personeelskosten van een onderneming, afhankelijk van het soort bedrijf, maken vaak tussen 50% en 70% van de totale bedrijfskosten uit. Maar ziet u uw personeel als kosten of juist als kapitaal?

Het welbevinden van uw personeel en het stimuleren van uw personeel zijn vaak het fundament voor een succesvolle onderneming met loyale klanten.

Lees verder

Starters!

Heb je een goed idee om voor jezelf als ondernemer te beginnen of ben je al gestart? De start van een onderneming is een spannende tijd. Er komt ineens veel op je af en er moeten de nodige keuzes gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rechtsvorm van je onderneming. Wij kunnen u helpen bij het maken van een gedegen plan. U kunt ook met ons sparren over de uitwerking van uw ideeën. Een goed begin is tenslotte het halve werk. Hoe prettig is het om een vast aanspreekpunt te hebben in deze spannende tijd.

Lees verder