Fiscaal-juridisch advies

Als je onderneemt, kunnen juridische vraagstukken veel tijd kosten. Wij willen voor u daarin de spin in het web zijn om ook daarin de juiste keuzes te maken. Graag helpen en denken wij mee. Een onderbouwde fiscale constructie voorkomt problemen in de toekomst.

Het maken van de juiste overeenkomsten, onderhandelen met de belastingdienst, herstructureringen. Dit zijn allemaal zaken waarbij u de juiste keuzes dient te maken.

Fiscale regels en wetten veranderen constant. Wij houden deze voor u in de gaten. Uiteindelijk wilt u tenslotte niet te veel aan belasting betalen.

Naast aangiften, geven wij ook persoonlijk advies over:

Omzetbelasting

Van de standaard zaken of uw factuur wel aan de factuurvereisten voldoet tot het doen van ICP aangifte en de juiste toepassing van het btw tarief.
Regelmatig een zeer ingewikkelde belastingsoort!

Loonbelasting

Denk hierbij aan de ingewikkelde werkkostenregeling, WBSO subsidies en 30% regelingen.
Vraag ons gerust om advies!

Inkomstenbelasting

Betaal je niet teveel aan belasting? Maak je wel gebruik van alle fiscale aftrekposten? Zijn er mogelijkheden tot middeling? Hoe gaan we om met extra vermogen?
Wij brengen dit allemaal voor u in kaart.

Vennootschapsbelasting en dividendbelasting

Ook hier kunnen veel aan fiscale aftrekposten gemist worden. Heeft een fiscale eenheid zin? Wilt u geruisloos uw eenmanszaak inbrengen?
Kroon Administratie en Consultancy kan u hierin adviseren.

Schenk en erfbelasting

Niet altijd een prettig onderwerp voor betrokkenen, maar al te vaak een gebied waar veel belasting bespaard kan worden.
Betrokkenheid van onze kant is daarbij vanzelfsprekend. Evenals kordaat inspelen op de actualiteit en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Wij zijn betrokken en willen geen gedoe met belastingen.